• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Традиційні легкоатлетичні змагання за кубок А.Ковтуна

Традиційні легкоатлетичні змагання за кубок А.Ковтуна

2019-10-11

Напередодні відзначення державних свят - Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, у Новопразькій ЗШ І-ІІ ступенів було проведено традиційні спортивні змагання за кубок А.Ковтуна, земляка, котрий загинув, виконуючи інтернаціональний обов'язок у Республіці Афганістан. До закладу освіти у цей день завітало багато гостей: селищний голова Куруп Б.А., керівник апарату Олександрійського району Лисенко О.В., голова Олександрійської спілки воїнів-інтернаціоналістів Кондрескул В.М. та воїни-інтернаціоналісти: Сафронов Ю.М., Банул О.І., Волков М.І., Бояр С.О.
Захід розпочався урочистою лінійкою, на якій ведучі - учні 8 класу пригадали події війни в Республіці Афганістан та теперішні події на Сході України. Присутні схилили голови у скорботній хвилині мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки на честь Андрія Ковтуна. А далі розпочалася основна частина заходу - легкоатлетичні змагання. Участь у них взяли учні трьох новопразьких шкіл. До складу команд увійшли троє хлопчиків та троє дівчаток з 8-9 класів.

Програма змагань включала вправи зі стрибків у довжину з місця та з розбігу, біг на дистанцію 60 м. Окремо хлопчики змагались у згинанні та розгинанні рук в упорі лежачи, а дівчатка у стрибках через скакалку за 30 секунд. Нелегко спортсменам давалися випробування, але сила волі і жага до перемоги підсилювали спортивний запал. У цьому році перехідний кубок залишився вдома, адже перемогу здобула команда Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів! Друге місце посіла команда Новопразького НВК, ІІІ – команда Новопразького НВО. Переможці в окремих видах випробувань були нагороджені грамотами. Команди-призери змагань нагороджені перехідним кубком, дипломами та медалями. Вітаємо переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 106